• Τηλ : 210 2403729 - 210 2440727, Fax : 210 2407727

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ KAI ΜΕ ULTRAVIOLET LIGHT (UV-C)

*όσον αφορά τον καθαρισμό ,ανάλογα με τον τύπο το πλήθος και την έκταση των λεκέδων ,ενδέχεται να μεταβληθεί ο τιμοκατάλογος.
* Με το πέρας της εφαρμογής το στρώμα είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμο.
Κατά την εξυγίανση χρησιμοποιείται μηχάνημα απορόφησης ακαρέων με τεχνολογία HEPA Filter (σύστημα αέρα υψηλής αναρρόφησης που αφαιρεί σκόνη – ακάρεα – υπολείμματα -καπνό από το στρώμα σε βάθος μέχρι και 40 εκατοστά.) και σύστημα κλειδώματος στο στρώμα για αποτελεσματικότητα 99%.

*Παράλληλα εαν υπάρχουν λεκέδες στο στρώμα εφαρμόζεται και καθαρισμός με μηχάνημα Extraction.

Αν κριθεί αναγκαίο γίνεται εξυγίανση με Ultraviolet Light.

Μελέτες έχουν αποδείξει πως το Ultraviolet Light είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξάλειψη βακτηριδιών τα οποία μπορεί να έχουν αναπτύξει ανοσία στα διάφορα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνσή τους.
Επίσης συμβάλλει στην εξόντωση των περισσότερων ακαρέων και μικροβίων από επιφάνειες είτε είναι λείες ή ινώδεις. Σε σπάνιες περιπτώσεις, εάν τα ακάρεα απομακρυνθούν από την επιφάνεια κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, το Ultraviolet Light έχει προσβάλλει το DNA του μικροοργανισμού με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η αναπαραγωγή τους.
Η εξυγίανση με Ultraviolet Light καθιστά την ταχύτερη ,και παράλληλα , την οικονομικότερη μέθοδο για επιφάνειες που μπορεί να επιτρέψουν στα ακάρεα να επιβιώσουν – εάν χρησιμοποιηθεί συμβατική μέθοδος με φάρμακα – λόγω της πορώδης σύστασης του υλικού και της αδυναμίας του σκευάσματος να λειτουργήσει σε όλο το υλικό.

Η εξυγίανση με Ultraviolet Light αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο καθαρισμού λευκών ειδών και χρησιμοποιείται απο την πλειονότητα νοσοκομείων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Με το πέρας της εξυγίανσης εφαρμόζεται απωθητικό σπρέυ για ακάρεα και κοριούς το οποίο συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση επανεμφάνισης μικροοργανισμών στο στρώμα για τουλάχιστον 4 μήνες. Έτσι απαλλάσσεται το στρώμα – και ο χώρος – απο τις αλλεργιογόνες εκρίσεις των εντόμων αυτών συμβάλλοντας στην διατήρηση ενός ιδανικότερου περιβάλλοντος ειδικά εαν στον χώρο αυτό διαμένουν παιδιά ,άτομα με αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα.

Πως Λειτουργεί Η Τεχνολογία
Με την εφαρμογή του Ultraviolet Light στο στρώμα τα ακάρεα ,όπως και τα έντομα και οι μικροοργανισμοί, ελκύονται στο σημείο που εφάπτεται η συσκευή με αποτέλεσμα η εξόντωσή τους να είναι αποτελεσματικότερη. Κάθε μικροοργανισμός έχει ένα εύρος αντοχής στο Ultraviolet Light. Όταν αυτό το εύρος παραβιαστεί, το DNA και οι μεμβράνες των κυττάρων του μικροοργανισμού υποκύπτουν και καταστρέφονται. Το εύρος της συσκευής είναι συγκεκριμένο ώστε να μην επηρεάζει καθόλου τον ανθρώπινο οργανισμό, ή των κατοικίδιων, κάτι που καθιστά την συγκεκριμένη εφαρμογή την ασφαλέστερη.

Εγγυημένα Αποτελέσματα με την εξυγίανση και με UV-C:

  • 90% Απομάκρυνση Ακάρεων
  • 86% Εξόντωση Παθογενών Μικροοργανισμών
  • 100% Εξάλλειψη Δυσοσμίας
  • Αναρόφηση με HEPA Filter για 99% απομάκρυνση υπολειμμάτων μετά την εξυγίανση